Nakon prodaje

Na Carnext.com spoju

Vozilo preuzima prijevozna tvrtka:

Carnext.com pruža Izvješće o šteti na svakom vozilu putem neovisne tvrtke za inspekciju. Imajte na umu da sve nove ili nedavne štete moraju potpisati osoblje. Međutim, molimo vas da ponovno provjerite vozilo u slučaju "nove štete" i/ili nedostaju predmeti koji nisu navedeni u opisu vozila.

Pažljivo provjerite vozilo i u slučaju da nađete bilo kakvu štetu koja nije navedena u opisu molimo javite se Označite ovo na CMR prije transporta vozila iz spoja.

Ako osoblje spoja odbije potpisati CMR ili izvješće s "nedavnim" oštećenjima ili nestalima stavke, nazovite +48 22 335 18 38.

Vozilo se pokupi s izvoznim ili prodavačkim tablicama:

Dokumentirajte nove ili nedavne štete i obavijestite osoblje spoja prije transporta vozila iz spoja. Vozilo se ne može voziti ako postoje ozbiljne mehaničke štete jer će to isključiti buduće zahtjeve.

Ove stavke moraju biti provjerene u trenutku preuzimanja:

1. Broj ključeva automobila (1/2)

2. Servisna knjižica (prisutno/nedostaje)

3. Rezervna guma (prisutno/nedostaje)

4. Zimske ili dodatne gume (prisutno/nedostaje)

5. Navigacijski sustav (prisutno/nedostaje)

6. Dodatna mjesta (sadašnja/nedostaju)

Isporučeno na pragu

Nakon što vozilo stigne na krajnje odredište, od vas će se tražiti da potpišete CMR, šteta mora biti prijavljena, uključujući jasne i detaljne slike svake štete.

Štete treba prijaviti u roku od 5 radnih dana nakon primitka vozila i vozilo ne smije su vozili više od 50 km. Potraživanja koja predstavljaju iznos manji od 250 € neće se uzeti u obzir.

Kada se ne poštuju gore opisani postupci, zahtjevi se ne uzimaju u obzir.